Valovoima- terapia- ja valmennuspalvelut

Valovoima - terapia- ja valmennuspalvelut ovat suunnattu sinulle, jolla tunnelukot luovat muureja toivotun elämän eteen tai olet luonut elämäsi varrella sekä ajatus- että toimintamalleja, jotka eivät palvele sinua tässä hetkessä.

Tiedäthän, että koskaan ei ole liian aikaista tai liian myöhäistä hakea apua vaikeisiin tunteisiin tai arjen haasteisiin. 

Monesti luulemme tietävämme mitä elämältä haluamme, nyt ja tulevaisuudessa, usein kuitenkin epäröimme ja "ehkä haluammekin jotain muuta", on selkeitä ajatuksia ja epäselviä ajatuksia. Harva meistä elää myöskään täysin eristäytynyttä elämää, jossa muilla ei olisi vaikutusta polkuumme. Kuinka annamme näiden vaikuttaa on myös ratkaisevaa. Valovoima -palvelut auttavat sinua tunnistamaan todelliset toiveesi ja luomaan polkua kohti näitä ja poistamaan esteitä kuten tunnelukot ja haitalliset toimintamallit polultasi. Saat määrätietoista voimaa ja energiaa etenemiseen, löydät uusia ajatus- ja toimintamalleja ja vapaudut tunnelukoista ymmärryksen ja itsetietoisuuden lisäämisen kautta.

Tiedäthän, että koskaan ei ole liian aikaista tai liian myöhäistä hakea apua vaikeisiin tunteisiin tai arjen haasteisiin.


Valovoima - terapia- ja valmennuspalveluista löydät seuraavat palvelut:

Tunnelukkoterapia

Valovoima- yhdistelmäterapia*

Valovoima- voimavaravalmennus

Valovoima- äidin voimavaravalmennus

Valovoima- rentoutusryhmät (Aroma Relax sekä Äänimaljarentoutus)

Valovoima- Voimaa ja vapautta aromaterapian avulla-ryhmä

Tiedostava vanhemmuus workshop-sarja

Väsymyksestä voimaan täältä!

Valovoima-valmentajasi

Moikka! Olen Jenna Koskinen, itsetuntemusvalmentaja ja

Olen kulkenut oman polkuni suorittamisen, stressin ja loppuunpalamisen kautta totaaliseen pysähtymiseen. Olin määritellyt itseni suoritusteni ja onnistumisteni kautta, ja kotiin lasten kanssa pysähtyminen toi minut kasvokkain aivan uudenlaisten asioiden kanssa. Pakenin omia olotilojani pitkään, kunnes en enää jaksanut. Vaikka päivissä ei ollut pakollista ohjelmaa, olin aivan totaalisen väsynyt, ärtynyt ja stressaantunut kaikesta mitä elämässä oli läsnä. Tottakai fyysinen väsymys oli osa sitä kaikkea, mutta myös suorittamiseen taipuvainen mieleni teki tepposiaan. Useiden eri roolien yhdistäminen elämässä loi haasteita, joista en päässyt eteenpäin. Äiti, vaimo, työntekijä, ystävä, perheenjäsen, lapsi, harrastaja ja vaikka mitä.. kuka minä tässä kaikessa olin oikeasti? Kuka sinä olet kaikkien omien rooliesi seassa?

Lähdin selvittämään vaikean olotilani juurisyitä, ja opiskelin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri kulmia. Aloitin äänimaljarentoutusten ohjaajakoulutuksella, jatkoin Health coachingilla, tunnelukkoterapialla ja NLP master opinnoilla. Nämä kaikki auttoivat minua purkamaan taustalla toimivia automaattisia ajatus-ja toimintamalleja, ja rakentamaan uutta kestävämpää pohjaa omalle henkiselle ja fyysiselle jaksamiselle.

Valmentajana olen  ennenkaikkea lempeä rinnalla kulkija, joka tsemppaa ja haastaa sinua valitsemaan oman näköisen elämänpolkusi. Olen kuuntelija ja tukipilari matkallasi, jonka luona voit turvallisesti tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi. Autan sinua kohtaamaan tunteesi, luomaan vahvan yhteyden omaan itseesi ja tekemään elämääsi muuttavia oivalluksia kohti oman näköistä arkea.

Valmennan aivan kaikkia vaikka vahvuuteni ovatkin perhetyössä, kuitenkin meillä useimmilla on tunnelukkoja, haasteellisia toiminta- ja ajatusmalleja ja tarvetta selkiyttää ja lisätät itsetuntemustamme. Tätä varten olen minä.


Palvelut

Tunnelukkoterapia

Valovoima - yhdistelmäterapia

Valovoima - voimavaravalmennus

Valovoima- äidin voimavaravalmennus

Workshopit

-Tiedostava vanhemmuus-

-Voimaa ja vapautta aromaterapian avulla-

Rentoutus ryhmätunnit

-Aroma relax-

-Äänimaljarentoutus-