TIETOA MEISTÄ

HENKILÖKUNTA

NIINA KANERVA

Yrityksen omistaja, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, jäsenkorjaaja. Olen erikoistunut niveltoimintaan sekä purentaongelmiin ja kivunhoidon menetelmiin. Palveluistani löytyy mm. klassinen-/urheiluhieronta, purentaongelmien hoito, jäsenkorjaus, fasciakäsittely, stressinhoito, akupunktio, arpikudoksen käsittely sekä erilaiset rentouttavat hoidot ja alipainehoito. Erityisesti kivunhoito sekä yleinen toimintakyvyn palauttaminen/ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäni. Työssäni hoidan kaikkia vauvasta vaariin ja urheilijasta toimistotyöläiseen.

045-6473817

niina.kanerva@extensia.fi

LAURA PALONEN

Tunnevyöhyketerapeutti, Baby Balance® -hoitajaopiskelija, imetysohjaaja, personal trainer, joogaohjaaja.  Olen erikoistunut erityisesti raskaanaolevien sekä vauvojen vyöhyketerapeuttiseen hoitamiseen, hoidan kuitenkin aivan kaiken ikäisiä. Palveluihini kuuluu mm. tunnevyöhyketerapia, rentouttavat vyöhyketerapeuttiset hieronnat sekä odottavan äidin monipuoliset palvelut odotusajan vyöhyketerapiasta imetysohjaukseen, erkauman tutkimiseen sekä sektioarven hoitoon. Erityisen lähellä sydäntäni ovat myös vauvat, palveluihini kuuluukin vauvojen vyöhyketerapia/ Baby Balance®-hoito. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa ja toimin personal trainerina. Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tukeminen on aina ollut minulle tärkeää.

040-5384669

laura.palonen@feelingme.fi

SANNA ERIKSSON

Koulutettu hieroja, onkologiahieroja, lymfahieroja (opisk.). Olen erikoistunut erityisesti syöpäpotilaiden hoitoon hierontamenetelmin. Palveluihini kuuluu mm. klassinen-/urheiluhieronta, syöpäpotilaan hierontapalvelut (onkologiahieronta), erilaiset rentoutushoidot sekä opiskelutyönä (2022-2023) lymfahieronta. Olen kiinnostunut erityisesti erilaisista syöpäpotilaiden hoitomuodoista sekä kuntoutuksesta osana syöpäpotilaan toimintakyvyn ylläpitämistä ja palauttamista lääkinnällisen hoidon aikana ja sen jälkeen sekä leikkaushoidon jälkeen.

040-0822518

eriksson.sanna17@gmail.com

JENNA KOSKINEN

Int Health Coach® hyvinvointi ja itsetuntemusvalmentaja, rentoutusohjaaja. Olen erikoistunut tunnetyöskentelyn menetelmiin sekä henkisen hyvinvoinnin tukemiseen ja ohjaukseen. Palveluihini kuuluu monipuoliset henkisen hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitetut palvelut, kuten tunnelukkoterapia, sekä jokaisen tarpeisiin muovautuva Health coaching®. Palveluistani löytyy myös erilaiset rentoutushoidot, kuten äänimaljahoito sekä aromaterapeuttinen rentoutushoito ja kuumakivihieronta. Työssäni haluan tukea ja auttaa jokaista voimaan paremmin, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

040-8359947

jenna@valovoimacoaching.fi

TONI PALO

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Palveluistani löytyy sekä klassinen-/urheiluhieronta että Dry Needling-kuivaneulaus. Minulla on ollut pitkäaikainen haave ja kiinnostus toimia terveysalalla auttaakseni ja edistääkseni ihmisten terveyttä, yleistä hyvinvointia ja arjessa jaksamista.

0442874312

t.palo77@gmail.com

REETTA LEHTOLA

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja. Palveluihini kuuluvat sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, että imetysohjaus. Sekä äitien että vauvojen hoitaminen on erityisen lähellä sydäntäni. Toimin myös sairaanhoitajana lasten parissa.


Reetta on äitiysvapailla 4/2024 asti.

044-9967295

reettalehtola94@gmail.com