TIETOA MEISTÄ

HENKILÖKUNTA

NIINA KANERVA

Yrityksen omistaja, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, jäsenkorjaaja. Olen erikoistunut niveltoimintaan sekä purentaongelmiin ja kivunhoidon menetelmiin. Palveluistani löytyy mm. klassinen-/urheiluhieronta, purentaongelmien hoito, jäsenkorjaus/mobilisoiva käsittely, fasciakäsittely, stressinhoito, akupunktio, arpikudoksen käsittely sekä erilaiset rentouttavat hoidot ja alipainehoito. Erityisesti kivunhoito sekä yleinen toimintakyvyn palauttaminen/ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäni. Työssäni hoidan kaikkia vauvasta vaariin ja urheilijasta toimistotyöläiseen.

045-6473817

niina.kanerva@extensia.fi

SANNA ERIKSSON

Koulutettu hieroja, onkologiahieroja, lymfahieroja (opisk.). Olen erikoistunut erityisesti syöpäpotilaiden hoitoon hierontamenetelmin. Palveluihini kuuluu mm. klassinen-/urheiluhieronta, syöpäpotilaan hierontapalvelut (onkologiahieronta), erilaiset rentoutushoidot sekä opiskelutyönä (2022-2023) lymfahieronta. Olen kiinnostunut erityisesti erilaisista syöpäpotilaiden hoitomuodoista sekä kuntoutuksesta osana syöpäpotilaan toimintakyvyn ylläpitämistä ja palauttamista lääkinnällisen hoidon aikana ja sen jälkeen sekä leikkaushoidon jälkeen.

040-0822518

eriksson.sanna17@gmail.com

LAURA PALONEN

Tunnevyöhyketerapeutti, Baby Balance® -hoitajaopiskelija, imetysohjaaja, personal trainer, joogaohjaaja.  Olen erikoistunut erityisesti raskaanaolevien sekä vauvojen vyöhyketerapeuttiseen hoitamiseen, hoidan kuitenkin aivan kaiken ikäisiä. Palveluihini kuuluu mm. tunnevyöhyketerapia, rentouttavat vyöhyketerapeuttiset hieronnat sekä odottavan äidin monipuoliset palvelut odotusajan vyöhyketerapiasta imetysohjaukseen, erkauman tutkimiseen sekä sektioarven hoitoon. Erityisen lähellä sydäntäni ovat myös vauvat, palveluihini kuuluukin vauvojen vyöhyketerapia/ Baby Balance®-hoito. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa ja toimin personal trainerina. Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tukeminen on aina ollut minulle tärkeää.

040-5384669

laura.palonen@feelingme.fi

REETTA LEHTOLA

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja. Palveluihini kuuluvat sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, että imetysohjaus. Sekä äitien että vauvojen hoitaminen on erityisen lähellä sydäntäni. Toimin myös sairaanhoitajana lasten parissa.


Reetta on äitiysvapailla 4/2024 asti.

044-9967295

reettalehtola94@gmail.com