PALVELUT

Klassinen-/urheiluhieronta ja akupunktio

Hieronnassa käytetään klassisen- sekä urheiluhieronnan otteita tarpeen mukaan, asiakkaan tuntemukset huomioiden. Hierontaa tehostetaan erilaisin syventävin tekniikoin, mm. fasciakäsittely, triggerpistekäsittely ja MET-tekniikka ovat tälläisia. Hieronnan osana voidaan käyttää mobilisoivia otteita sekä passiivisia venytyksiä. 

Osana hierontaa voidaan käyttää imukuppeja alipaineen luomiseksi sekä lämpö- ja kylmäpakkauksia.

Teemme myös kinesioteippauksia hieronnan yhteydessä. 

Uutena palveluna sekä hieronnan yhteydessä (Niinan tekemänä) että erikseen voimme hoitaa tuki- ja liikuntaelinongelmaa myös akupunktion avulla. Akupunktio on erittäin tehokas hoitomuoto erilaisten kiputilojen hoidossa, kuten tenniskyynärpään, päänsäryn tai esimerkiksi polvikivun hoidossa.

Purentaongelmien hoito

Purentaongelmat ovat lisääntyneet kiireisen elämäntyylimme vuoksi, lisääntynyt stressi sekä stattinen työ pahentavat purentaongelmia sekä niistä johtuvia oireita. Purentaongelma itsessään voi olla pehmytkudos- tai luustoperäinen tai mahdollisesti stressin synnyttämä ongelma. Tilanteeseen on hyvä puuttua heti oireiden ilmetessä ja hakeutua ammattilaiselle. Hyviä ammattilaisia ovat esimerkiksi hammaslääkäri tai purentaongelmiin erikoistunut hieroja tai fysioterapeutti. Purentaongelman oireet voivat olla hyvinkin laajoja, päänsärkyä, tinnitusta, niska-hartiaseudun jännitystä ja kipua sekä leuan väsymistä ja hammassäryn tyyppistä kipua. Hoidon aikana käytämme tarpeellisia tukimus- ja hoitomenetelmiä, liiketestejä, liikeharjoittelua, venytyksiä sekä hierontaa. Hieronta itsessään tehdään aina niskahartia-alueelle, kasvojen alueelle varsinaisiin purentalihaksiin painottuen sekä suun sisäpuolisiin purentalihaksiin. Hieroja ohjaa aina eteenpäin tarvittaessa, esimerkiksi hammaslääkäriin yksilöityjen purentakiskojen hankkimista varten tai purupintojen tutkimista varten.

Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on mobilisoiva käsittely, jossa erilaisin ottein vaikutetaan nivel- ja pehmytkudosliikkuvuuteen, tehostetaan imunestekiertoa ja avataan lihastoimintaketjuja kokonaisvaltaisesti. Otteet ovat kevyitä ja kivuttomia, kokonaisvaltainen hierontaakinajoittain muistuttava käsittely on kuitenkin hyvin tehokas ja todellisen hyödyn huomaa usein muutaman päivän sisällä hoidosta. Varaathan ensimmäisellä kerralla 90min ajan koko kehon ongelmien kartoittamiseksi.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvärentouttava käsittely, jossa käsitellään niska- hartia-alue, pää sekä kasvot erilaisin ottein. Intialaisella päähieronnalla vaikutamme pinnalliseen kudokseen rentouttavasti sekä verenkiertoa aktivoivasti. Intialaisen päähieronnan vaikutukset huomaa jo 30minuutin käsittelyn jälkeen, ajatuksen kirkastumisena, rentoutumisena, sekä erilaisin aistien voimistumisin. Toiset kuvailevat värit kirkkaampina, toisilla tuoksut tuntuvat voimakkaampina. Intialaisella päähieronnalla pystytään vaikuttamaan stressiin, päänsärkyyn, migreeniin sekä erilaisiin jännitystiloihin rentoutumisen kautta.

Vyöhyketerapia

Palvelut jakautuvat eri vyöhyketerapeuttisiin hoitomuotoihin:

Tunnevyöhyketerapia: Sisältää elämänkaarihaastattelun sekä kehohoidon.
Tunnevyöhyketerapia on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä koko kehon vyöhyketerapia.
Tunnevyöhyketerapia perustuu vyöhykeratahierontaan ja kehossa olevien kipupisteiden hoitoon. Vyöhyketerapia helpottaa mentaalisia (mm. identiteetti), psyykkisiä (mm. ahdistus, masennus, uniongelmat) ja fyysisiä oireita (mm. päänsärky, nivelvaivat, niska- ja hartiasäryt). Vyöhyketerapiahoito sopii kaikenikäisille joko yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran sarjoina. Hoitoväli on yleensä 3-5 viikkoa, akuuteissa vaivoissa 1-2 viikkoa. Hoidon esteenä ovat syöpäsairaus, elinsiirrännäinen, vaikeat mielenterveysongelmat ja raskauden ensimmäiset 3 kk.

Moderni vyöhyketerapia: Moderni vyöhyketerapia (MVT®) keskittyy avaamaan kehoa, jotta eheyttävä tasapaino pääsee palautumaan kehoon.
Hoidossa käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Keskustelu on osa hoitoa, mutta tärkeintä on antaa kehon rentoutua ja avautua. Moderni vyöhyketerapia on alun perin ollut pelkästään fyysisten asioiden hoitamista, mutta lähestyy jatkuvasti psykologista vyöhyketerapiaa.

Rentouttava vyöhykeratahieronta: Sisältää haastattelun sekä rentouttavan ja immuniteettia vahvistavan kehohoidon.
Rentouttava vyöhyketerapia perustuu vyöhykeratahierontaan ja helpottaa kehon jännitystiloja sekä tasapainottaa kehon toimintoja.

Äitiysajan vyöhyketerapiapalvelut

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on ihana lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito, joka rentouttaa kehoa ja mieltä! Hoitoa voidaan tehdä koko raskauden ajan. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.     

Hoidon vaikutukset: helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitoskivut, lihaskivut, jännitteet) , parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta, vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan. Helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus) Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen (tähän myös erillinen valmistava hoito varattavissa, synnytykseen valmistava/käynnistävä vyöhyketerapeuttinen hoito). Synnytyksen jälkeen palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä.


Baby Balance®-vauvahieronta/   vauvojen vyöhyketerapia

Hoito tukee vauvan luonnollista kehitystä ja vahvistaa mm. suolistoa ja ruoansulatusta sekä rentouttaa vauvaa. Hoitoa käytetään mm. koliikki- ja muihin vatsavaivoihin (esim. ummetus), itkuisuuteen, kehon jäykkyyksiin, normaalia runsaampaan pulautteluun, refluksioireisiin, ihottumiin sekä unihäiriöihin. Hoito on yhdistelmä vyöheketerapiaa, hierontaa, fasciakäsittelyä sekä jäsenkorjausta, otteita käytetään aina tarpeen mukaan . Kuume ja antibioottikuuri ovat esteitä hoidolle.

Imetysohjaus

Imetys voi olla kivuliasta ja hankalaa ja vaikuttaa koko perheen jaksamiseen. Vauvan imuotteessa ja asennossa voi olla jotain, mikä vaikuttaa imetykseen (mm. kipu, imuteho, tissin hylkiminen).

WHO:n ja THL:n suositusten vastaavan koulutuksen käyneellä imetysohjaajalla on valmiudet antaa tietoa imetyksestä, ohjata oikean imetysasennon ja -otteen saavuttamisessa, toteuttaa imetystä edistäviä hoitokäytäntöjä synnytyksen aikana ja sen jälkeen, ohjata rintojen hoidossa sekä erilaisissa maidonerityksen pulmatilanteissa ja neuoa tavanomaisissa imetyksen ongelmatilanteissa.

HEALTH COACHING
-hyvinvointi- ja itsetuntemusvalmennus- 

Health coaching on ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen
tapa lähteä rakentamaan tietoista muutosta elämän eri osa-alueilla.
Valmennus ei ole terapiaa tai kriisiapua, vaan hyvinvointia tukeva
palvelu, jossa asiakas itse on aktiivisena toimijana. Valmennuksen avulla etenet ongelmasta ratkaisuun ja muutokseen.


Tavoitteet ja unelmat on tarkoitettu saavutettavaksi!


- Varaa aina ensimmäisellä kerralla veloitukseton kartoitus-/tutustumiskäynti


Lue lisää täältä


Aromaterapeuttiset rentoutushoidot

Raindrop on rentouttava aromaterapeuttinen hoito, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset Young Livingin eteeriset öljyt, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto. Rentouttava, rauhoittava ja puhdistava hoito tehdään terapeuttisen tason eteerisillä öljyillä lempeästi hieroen selkään, niskaan ja jalkoihin.

Hoito ei sovi raskaana oleville eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljojen rentouttava sointi ja värähtely rentouttavat kehosi ja mielesi kokonaisvaltaisesti ja pakottamatta. Ääniaallot väreilevät kudoksissasi asti syvärentouttaen jännityksiä. Äänimaljoja soitetaan ympärilläsi tilassa sekä suoraan kehon päällä, jolloin vaikutus tehostuu. Moni saa äänimaljoista apua nukahtamiseen ja syvempään uneen, kehon ja mielen tasapainottamiseen sekä stressinhallintaan.

Hoidossa makaat mukavasti vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa rentoutuen.

Rentoutuksen kesto on 60 minuuttia sisältäen alku- ja loppukeskustelun, rentoutumisen sekä rauhallisen heräilyajan. Äänimaljarentoutus on kiireetön hetki itseäsi varten.

Personal Training

Personal training- paketti räätälöidään aina asiakkaan toiveita ja tavoitteita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Pakettiin (ei 1x irtotapaaminen) kuuluu harjoitusohjelma, testaus ja mittaus (jos tavoite vaatii), ravinto-ohjaus sekä konsultointi (puhelin ja s.posti-tuki).


Personal training- paketit 3x, 10x, 15x, 20x, 30x Lisätiedot hinnastossa.

Lauran tapa ohjata on hyvin lempeä, vaikka vaativuutta ei puutu. Laura näkee ihmisen kokonaisuutena ja huomioi hyvin jokaisen omat resurssit. Lauran treeneissä huokuu tekemisen meininki ja hyvä tsemppi. Lauran vahvuudet ovat kehonmuokkaus, asiakkaan kuuntelu sekä painonpudotus terveellisesti omaa kehoa kuunnellen. Lauran ohjauksessa ei ole kitudieettejä, vaan tarkoitus on oppia syömään terveellisesti läpi elämän. Laura ohjaa elämän kestäviin muutoksiin asiakkaan tahtiin.


Laura on ohjannut asiakkaitaan yli 10-vuotta, liikuntakeskuksissa sekä omassa yrityksessään. Laura on erikoistunut raskausajan sekä synnytyksenjälkeiseen liikuntaan, pohjalla liikunnanohjaajan ja personal trainerin tutkinnot. Laura ohjaa myös ryhmäliikuntaa viikottain ja täydentää osaamistaan liikkunnan saralla säännöllisesti. Lauran pt-asiakaskunta on melko vakiintunut ja tilaa uusille asiakkaille on rajoitetusti, ota yhteyttä ajoissa jos haluat Lauran valmennukseen.