Lauran jumpat

syyskausi 30.8.-19.12.2021


KESKIVIIKKO            klo 16.30-17.25   FiestaWorkout


PERJANTAI              klo 8.45-9.40   Hathajooga/FasciaMethod* 


* parittomat viikot Hathajooga, parilliset FasciaMethod


Lue tarkemmat tuntikuvaukset alempaa!


PAIKKANA:
 
 
Raision jäähallin jumppasali,
Kisakatu 3, 21200 Raisio
Voit halutessasi lainata Lauralta fasciapallon, muutama lainamattokin löytyy. Huolehdithan yleisestä hygieniasta, etkä tule kipeänä treenaamaan.

Laura Palonen 0405384669     laura.palonen@feelingme.fiFIESTAWORKOUT

Hauska tunti kaikentasoisille liikkujille. Tunti sisältää vauhdikasta tanssia, helpoin ja mukaansatempaavin askelin sekä kehonpainoharjoittelua vahvistaen tasapainoa. Musiikki tuo valtavasti tunnelmaa ja monipuolinen lihaskunto luo värikkyyttä tuntiin.

HATHAJOOGA

Hathajooga on kehon fyysistä harjoittamista asanoiden, eli erilaisten asentojen, sekä hengitysharjoitusten ja rentoutumisen avulla. Hatha on kaikille sopiva joogatunti, joka aloitetaan yleensä rauhallisesti, liikutaan fyysisen osion kautta rauhallisiin liikkeisiin. Tarvitset tunnilla jumppamaton.

FASCIAMETHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Jos et omista palloa, voit lainata/ostaa (8€) ohjaajalta. Tarvitset tunnilla jumppamaton.

Hinnasto:

Ensimmäinen kerta 5€

9€/kerta

40€/5xkortti

70€/10xkortti

80€/kausi

Maksutavat: kortti, käteinen, mobilepay (0405384669), Smartum, ePassiLaura Palonen on vetänyt ryhmäliikuntaa jo vuodesta 2008.  Hän on toiminut ohjaajana isoissa ketjuissa sekä urheiluseuroissa. Lauran tavoite on saada liikunnan ilo tarttumaan jumppaajiin. Hän rakastaa tanssia ja uusimpana rakkautena on jooga. Hän on valmistunut liikuntaneuvojaksi 2009, samana vuonna zumbaohjaajaksi, käynyt useita ryhmäliikunnan koulutuksia sekä opiskeli Fasciamethod-ohjaajaksi 2019. Hän valmistuu joogaopettajaksi tammikuussa 2022.  Aitous ja heittäytyminen ovat Lauran vahvuuksia.


LUE LISÄÄ:

FACEBOOK

INSTAGRAM

FACEBOOK-RYHMÄ (LAURAN JUMPAT)