Uusimmat palvelut 8/2022

09.08.2022

Listoillemme on ilmestynyt muutamia palveluita lisää ja niistä olisikin hyvä kertoa muutama sana.


AKUPUNKTIO

Akupunktio on hyvin vanha ja tehokas hoitomuoto, meillä tätä käytetään pääasiassa kivunhoitoon ja muihin tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Akupunktiota tekee Niina Kanerva hierontapalveluiden yhteydessä sekä erillisenä hoitona.

Erinomaisia akupunktion käyttökohteita ovat erilaiset kiputilat, kuten päänsärky, tenniskyynärpää, polvikipu, tai olkapääkipu. Akupunktio auttaa siis hyvin laajasti erilaisiin kipuihin, hoitosuositus olisi vähintään 3x sarjahoitona, toisinaan jo yksi hoitokerta esimerkiksi yhdessä hieronnan ja muun käsittelyn ohella saattaa tuoda kuitenkin jo halutun lopputuloksen. Akupunktio auttaa myös lievittämällä stressiä sekä helpottamalla univaikeuksia, nämä ovat usein hyvin toivottuja vaikkakin useimmiten toissijaisia vaikutuksia.


TUNNELUKKOTERAPIA

Tunnelukkoterapia pohjautuu kognitiiviseen psykoterapiaan, mutta on kuitenkin oma terapiamuotonsa. Tunnelukkoterapian työskentelymalli hyvin interaktiivisena terapiamuotona laajenee perinteisen kog.psyk.terapian ulkopuolelle.

Keskeisinä lähestymiskulmina ovat tunnetaidot, läsnäolo sekä ratkaisukeskeisyys.

Tunnelukkoterapiaan pohjautuva työskentely sopii hyvin esimerkiksi haitallisten toimintatapojen purkamiseen, elämää estävien ja hallitsevien pelkojen ja erilaisten psyykkisten haasteiden selvittämiseen sekä lievän masennuksen hoitoon.

"Think outside the box"